možner z listi mete in eterična olja

Brez posrednikov

Eterična olja limone, evgenola, zelenke (wintergreen), cimeta, bergamotke in drugih rastlin, direktno od proizvajalcev!

Naše stranke se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi, med katerimi prevladujejo kozmetična, živilska in kmetijska industrija. Na svojem področju smo dobri, stranke so z nami zadovoljne, to nam veliko pomeni. Zaradi korektnega poslovanja smo deležni zaupanja in pogosto se zgodi, da naše stranke postanejo naši prijatelji, saj nas povezujejo podobni interesi.

Stranke nas kontaktirajo tudi za druge stvari, saj vedo, da jim bomo skušali pomagati po naših najboljših močeh. Tako so nas začele čedalje bolj spraševati po dobavi surovin in eteričnih olj. Omenjene sestavine so pri Evropskih distributerjih precej drage, pogosto se nanje čaka več mesecev, pogosto jih tudi ni možno dobaviti ali pa časi dostave niso znani.

Zaradi povpraševanja smo na globalnem nivoju vzpostavili mrežo s proizvajalci sestavin, eteričnih olj in prahov. Vse sestavine imamo dobavljive v 4 do 8 tednih po naročilu, cene so konkurenčne, saj sestavine uvažamo neposredno brez drugih akterjev. Vsaka sestavina pride s CoA analiznim certifikatom, proizvajalci so preverjeni, dajemo našo častno besedo za to. Za več informacij nas kontaktirajte.

Podobne objave