Avtorstvo

Vse slike izdelkov in storitev, uporabljene na spletnih mestih trgovina.secop.si so v lasti podjetja:

Secop, prodaja in servis biro opreme, d. o. o.,
Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana
matična številka: 5575508000
davčna številka: SI 82441693
e-poštni naslov: info@secop.si
telefon: +386 1 565 73 80

ali avtorsko nezaščitene slike in videji, ki omogočajo komercialno uporabo in ne zahtevajo akreditacije, s portala Pixabay.com oz. Pexels.com. Slike posameznih izdelkov so lahko v lasti posameznih proizvajalcev teh izdelkov in v skladu s pogodbo posredovane z dovoljenjem za objavo na teh spletnih mestih.

Izdelava

Spletno mesto je izdelalo podjetje Nevtron & Company, d. o. o.

Nevtron & Company je visokotehnološko podjetje, ki se ukvarja tako s tiskanim, kot tudi s spletnim založništvom, čeprav je dejavnost tudi širša. Z lastnima medijskima znamkama revija Študent in MojPrihranek je cilj podjetja usatvariti največji informacijski kanal za širjenje aktualnih informacij na inovativen, bralcu zanimiv način. Za dosego takšnega cilja se zato v podjetju poslužujemo najnovejših tehnologij ter konceptov. Toplo pa prisluhnemo tudi željam in potrebam strank, saj vztrajamo pri konceptu brezplačnih oziroma poceni vsebin in s tem radikalno povečujemo bazo zadovoljnih bralcev.

V svojih večdesetletnih izkušnjah upravljanja spletnih portalov si je podjetje nabralo ogromno izkušenj, katere sedaj deli z drugimi podjetji in organizacijami pri pripravi spletnih strani in drugih spletnih sistemov.